Els diners ho són tot?

Dos germans van rebre una herència. Al més gran li va correspondre un territori amb molts pisos i apartaments, mentre que al menor li va correspondre uns terrenys sense edificar.
Com és de suposar el germà gran va guanyar una fortuna, mentre el petit subsistia en la seva pobresa.
Però així com els diferenciava la riquesa, també els feia diferents la seva manera de ser. El major era espavilat i la seva única obsseció a la vida era com fer més diners. No obstant això, el petit, vivia en la pobresa, portava una vida de treball entre els riures i els balls, era feliç amb el poc que tenia i reemplaçava amb les bondats de la seva ànima la manca de coses materials.
El germà ric, encara que fossin terres sense habitatges, volia l’herència del seu germà i estava disposat a tot perquè fossin seves. Llavors es va decidir a visitar-ho i li va proposar comprar la propietat.

Anuncios

5 pensamientos en “Els diners ho són tot?

  1. Quan arriba el germà gran a casa del germà petit aquest no li vol vendre els terrenys heretats, ja que l’únic que li queda dels seus pares. Després d’una llarga xerrada, no el pot convença i marxa ben emprenyat. El germà petit que era pobre, un dia se li acosta un venedor de cupons i li compra un amb la gran sort que el cupó és el premiat. Amb els diners que guanya i amb l’ajut d’un assessor construeix un gran complex hoteler en els terrenys de l’herència i la seva vida canvia fent-se un gran empresari. Mai no pot oblidar que si li hages venut els terrenys al seu germà gran no hauria arribat a ser ningú a la vida.

  2. El hermano pequeño le vendio su parte de la herencia ante la presión e insistencia de su hermano. Parte del dinero lo utilizo para comprarse un local que convirtio en un local de comida barata para la gente del barrio. Pronto el local se hizo pequeño, así que viendo que gracias a su esfuerzo la gente se reunia en su local y era feliz. Con el resto del dinero, abrio otro local y amplio el anterior y a los 10 años tenia una cadena a nivel nacional.
    El hermano mayor despues de comprar la propiedad especuló el cambio de usos urbanisticos con un amigo suyo político y comenzo a construir un mega exclusivo centro comercial, pero estalló la burbuja inmobiliaria pillandole a media en la construcción. Ultimamente se le a visto en la calle recojendo cartones.

  3. El germà petit es va negar a donar-li els terrenys, llavors, van començar a discutir i el germà gran li va dir que ell havia nascut per ser ric, però en canvi, l’altre només podia treballar per aconseguir pocs diners. Al cap de moltes hores dient-se de tot, van arribar a un acord que consistia en que els terrenys eren un 75% del germà gran i un 25% del germà petit. Només hi havia una condició per part del germà petit i era que en aquells terrenys havia de construir un restaurant amb el nom dels seus pares.

  4. El germà petit li va vendre i així, i com totes les vegades, sempre sortia guanyant el germà gran. Fins que un dia, la dona del germà petit es va adonar que el seu marit també es mereixia tenir beneficis. Van anar a un abogat i al cap de dos anys, tots dos germans tenien els mateixos diners.

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

w

Conectando a %s